CSKA Moskou overtuigend naar vijfde zege op rij

14 maart 2015, 23:58

CSKA Moskou heeft haar vijfde opeenvolgende zege geboekt in de Russische competitie. De ploeg van coach Leonid Slutsky was zaterdag in de eigen Arena Khimki met 4-0 te sterk voor middenmoter Mordovia Saransk.

Alan Dzagoev bracht CSKA Moskou al na vier minuten aan de leiding. Roman Eremenko voerde met twee doelpunten, één in de eerste helft en één in de tweede, de score op tot 3-0. Kirill Nababkin bepaalde de eindstand in de 79ste minuut op 4-0. Dat deed hij op aangeven van voormalig VVV Venlo-speler Ahmed Musa. Mordovia Saransk stond vanaf de 21ste minuut met tien man; Pavel Yakovlev kreeg bij een 1-0 stand rood.

Ondanks de overwinning blijft CSKA Moskou tweede in het klassement van de Russische liga, maar de achterstand op koploper Zenit St. Petersburg liep terug tot vier punten. Zenit komt zondag nog wel in actie, het gaat dan op bezoek bij Torpedo Moskou.

Bij Mordovia Saransk zaten de Nederlanders Mitchell Donald en Lorenzo Ebecilio niet bij de selectie voor de ontmoeting met CSKA Moskou. Laatstgenoemde brak in augustus vorig jaar, tijdens zijn debuut in Rusland, zijn been en kwam sindsdien niet meer in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen