Vreugde bij NAC: "We zitten positief in de lift"

14 maart 2015, 23:00   Bijgewerkt: 14 maart 2015, 23:15

Door een late goal van Adnane Tighadouini sloot NAC Breda zaterdag in het eigen Rat Verlegh Stadion de degradatiekraker tegen Go Ahead Eagles af met een 1-0 overwinning. Hoogstaand was het allemaal niet, maar dat kan coach Robert Maaskant even niets schelen.

"Onze spelers deden het op het einde. Je hoeft hem pas in de negentigste minuut te maken. Tijdens dit soort wedstrijden mag je niet van kwaliteit spreken, dit soort gevechten wordt op individuele basis beslist", zegt Maaskant op de clubwebsite. "We hebben aanvallend gewisseld, veel risico genomen, maar we hebben onze lifeline. We zitten positief in de lift, terwijl bij andere teams de problemen ontstaan. Deze jongens strijden volle bak voor elkaar."

NAC staat nog maar één punt onder de rode streep, al komt concurrent Heracles zondag nog in actie. "We leven weer na deze drie punten, maar nu moeten we doordrukken", vult matchwinner Tighadouini aan. "In blessuretijd dacht ik de korte hoek te kiezen. Ik weet niet goed waar ik met mijn blijdschap naar toe moet. Hier ben je voetballer voor geworden. Heel Breda is blij, het publiek staat de hele wedstrijd achter ons en als je het dan zo afmaakt, dan is dat passend."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen