Pellegrini: "Volgens mij waren we niet heel slecht"

14 maart 2015, 23:29

Manchester City speelde zaterdag in de uitwedstrijd tegen laagvlieger Burnley FC weinig klaar en ging met 1-0 onderuit. Manager Manuel Pellegrini vond zijn ploeg echter eerder ongelukkig dan zwak.

"We hebben redelijk gespeeld, volgens mij waren we niet heel slecht", zegt Pellegrini in gesprek met de BBC. "We hebben drie of vier kansen gekregen. Burnley heeft slechts één keer op doel geschoten, maar die zat er gelijk in. Wel moeten we zelf meer kansen creëren. We hebben onvoldoende mogelijkheden gekregen om een doelpunt te maken."

Als koploper Chelsea zondag wint van Southampton, dan loopt de achterstand van Manchester City op tot acht punten. Pellegrini geeft de titelstrijd ondanks het verlies bij Burnley nog niet op. "Elk punt dat we verliezen, maakt het moeilijker. Maar zolang je een theoretische kans hebt, dan moet je ervoor blijven knokken. Het belangrijkste is evenwel dat we vertrouwen houden in datgene waar we mee bezig zijn en de volgende wedstrijd proberen te winnen. Dan zien we wel waar we aan het einde van het seizoen staan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen