Feyenoord ziet Kuyt en Guidetti als serieuze opties

Ger
15 maart 2015, 12:45

Feyenoord is zeer geïnteresseerd om deze zomer Dirk Kuyt en John Guidetti aan de selectie toe te voegen. Dat heeft technisch directeur Martin van Geel toegegeven op FOX Sports. Beide aanvallers hebben zelf ook al laten weten wel oren te hebben naar een terugkeer.

"Kuyt en Guidetti zijn allebei transfervrij komende zomer en dat is aantrekkelijk voor Feyenoord", aldus Van Geel. "Ze hebben allebei veel kwaliteiten en een groot verleden bij onze club. Zij zijn zeer serieuze opties." Kuyt is op dit moment in dienst bij Fenerbahçe. De Katwijker speelde tussen 2003 en 2006 voor Feyenoord.

Guidetti, die onder contract staat bij Manchester City, komt dit seizoen op huurbasis uit voor Celtic. Van Geel was onlangs aanwezig bij de wedstrijd tussen de Schotse topclub en Aberdeen om de Zweed te bekijken. Guidetti was in het seizoen 2011/2012 als huurling actief voor Feyenoord.

Door de belangstelling voor de twee aanvallers is het zeer de vraag of de Rotterdamse club komend seizoen in de selectie nog wel plaats heeft voor Colin-Kazim Richards. De Turk kreeg de afgelopen maanden regelmatig kritiek. Daarbij ging het vooral over zijn gebrek aan scorend vermogen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen