Douglas de schlemiel, ex-Heerenveener doet Zenit pijn

15 maart 2015, 19:51

De voorsprong van koploper Zenit St. Petersburg in de Russische liga op nummer twee CSKA Moskou is teruggelopen. Terwijl de achtervolger uit de hoofdstad zaterdag met 4-0 te sterk was voor Mordovia Saransk, kwam Zenit zondag niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Torpedo Moskva.

Hulk bracht Zenit in de 35ste minuut aan de leiding in Moskou en dat doelpunt leek voldoende voor Zenit om de drie punten mee naar huis te nemen. In blessuretijd kwam de thuisploeg echter langszij door een treffer van voormalig SC Heerenveen-speler Amor Smárason (1-1). Ondanks het puntenverlies heeft Zenit met vijf punten nog wel een comfortabele marge naar CSKA Moskou.

Eerder op de dag was Douglas in het duel der subtoppers en stadgenoten Spartak Moskou en Dinamo Moskou de schlemiel. De Nederlandse verdediger, die net als ploeggenoot Alexander Büttner een basisplaats had, werkte de bal in de 59ste minuut ongelukkig met de rug in eigen doel en bepaalde daarmee de eindscore op 1-0 in het voordeel van Spartak. Quincy Promes speelde de volledige wedstrijd aan de kant van de succesvolle thuisclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen