Rutten: "Goal Achahbar geeft mij heel warm gevoel"

15 maart 2015, 20:45

Feyenoord stevende zondag af op puntenverlies in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht, maar in de tweede minuut van de extra tijd maakte Anass Achahbar met het hoofd alsnog het verschil. Coach Fred Rutten is blij voor de jonge aanvaller.

"Anass heeft enorm veel potentie, dat staat buiten kijf. Hij is snel, handig en kan een goal maken, terwijl hij vooral keihard heeft gewerkt om dit te bereiken. Dat juist hij de winnende maakte, gaf mij een heel warm gevoel van binnen", zegt Rutten op de clubwebsite over Achahbar, die na zijn goal naar de dug-out rende om het te vieren met zijn oefenmeester. Rutten: "Dat vind ik eerlijk gezegd niet zo belangrijk, ik vind het vooral mooi dat hij zichzelf zo beloont."

Rutten is van mening dat Feyenoord het duel met de hekkensluiter in de Eredivisie veel eerder had moeten beslissen. "Het is niet normaal hoeveel kansen wij in de tweede helft hebben laten liggen. Als we rustiger waren gebleven, hadden we hier met een grote overwinning kunnen vertrekken", aldus Rutten, die wel de drie punten koestert. "Het was zeker niet onze beste wedstrijd van het seizoen, maar ik heb wel een Feyenoord gezien dat ten koste van alles wilde winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen