Basisklant 'BMI' wint met Porto ondanks vroege rode kaart

15 maart 2015, 22:17

In de Portugese Liga ZON Sagres heeft FC Porto de achterstand op koploper Benfica weer teruggebracht tot vier punten. De nummer twee van de ranglijst boekte zondag, ondanks een vroege rode kaart maar mét Bruno Martins Indi in de basis, een 1-0 thuiszege op laagvlieger Arouca.

Martins Indi had voor het eerst sinds anderhalve maand weer eens een basisplaats bij FC Porto en de international van Oranje maakte de negentig minuten gelijk vol. In de afgelopen weken kwam de mandekker niet verder dan één invalbeurt in de Portugese competitie.

FC Porto moest al vroeg verder met tien man. Keeper Fabiano kwam in de twaalfde minuut ver zijn doel uit en haalde daarbij een tegenstander onderuit, wat hem op een directe rode kaart kwam te staan. Desondanks trok FC Porto aan het langste eind; Vincent Aboubakar maakte met een doelpunt in de 32ste minuut het verschil met het bescheiden Arouca.

FC Porto komt door de winst op 61 punten. Benfica, dat zaterdag Sporting Braga met 2-0 aan de kant zette, heeft er 65. Sporting Lissabon, de nummer drie van Portugal, won eerder op de avond met 0-1 bij Maritimo Funchal en kwam zodoende op 53 punten. De hoofdstedelingen hadden op Madeira voldoende aan een rake strafschop van Adrien Silva, eveneens in de 32ste minuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen