Everse: "Hadden misschien wel een punt verdiend"

15 maart 2015, 23:42

Jan Everse leek met een gelijkspel tegen Feyenoord te gaan debuteren als coach van FC Dordrecht, maar in blessuretijd ging het mis, waardoor aan de eigen Krommedijk alsnog werd verloren (1-2). Toch is de oefenmeester te spreken over zijn eerste wedstrijd in de dug-out van de rodelantaarndrager in de Eredivisie.

"Feyenoord kreeg veel kansen, maar we hadden misschien wel een punt verdiend", zegt Everse tegen RTV Rijnmond. Hij begon deze week met zijn werkzaamheden bij FC Dordrecht en heeft een goede indruk van het elftal gekregen. "Het viel mij deze week al mee. Ik vind dat ze veel beter voetballen dan ik verwacht had. Ze kunnen ook veel meer dan iedereen denkt, maar als je onderaan staat wordt het altijd moeilijk. In de middenmoot is er geen druk en zouden ze nog beter kunnen voetballen."

Everse was overigens niet echt onder de indruk van Feyenoord. "Het viel me niet mee. Ze hadden moeite met druk zetten. Als je Clasie en El Ahmadi eruit haalt blijft er voetballend niet veel over. Van zo'n ploeg verwacht ik meer. Zeker op kunstgras", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen