Kazim-Richards terug op trainingsveld Feyenoord

Ger
16 maart 2015, 12:28   Bijgewerkt: 16 maart 2015, 12:35

Colin Kazim-Richards heeft zich weer op het trainingsveld laten zien bij Feyenoord. De 28-jarige aanvaller is herstellende van een hamstringblessure, die hij opliep in de thuiswedstrijd tegen AS Roma in de Europa League.

Kazim-Richards trainde op Varkenoord samen met verdediger Luke Wilkshire. Ook de Australiër kampte de afgelopen periode met een hamstringkwetsuur. Kazim-Richards werd vorige week opgenomen in de voorlopige selectie van Turkije. De geboren Engelsman mag zodoende hopen dat hij op zaterdag 28 maart in actie mag komen tegen Oranje in de EK-kwalificatie. Kazim-Richards bracht onlangs een bliksembezoek aan de Servische Mariana Kovacevic. Met behulp van paardenplacenta's wist de 'wonderarts' uit Belgrado al talloze voetballers aan een snel herstel te helpen.

Jean-Paul Boëtius, die zondag ontbrak tegen FC Dordrecht, trainde volledig mee met de selectie van coach Fred Rutten. De aanvaller is in pricipe op tijd fit voor de thuiswedstrijd tegen PSV van komende zondag. Sven van Beek trainde eveneens volledig mee. De verdediger moest het duel met FC Dordrecht vanwege een schorsing aan zich voorbij laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen