Simeone blij met terugkeer Koke voor duel met Leverkusen

16 maart 2015, 20:47

Atlético Madrid kan dinsdag in de thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen, de return in de achtste finales van de Champions League, weer beschikken over Koke. De middenvelder miste de eerste ontmoeting met de Duitse club (1-0 verlies) vanwege een hamstringblessure. Coach Diego Simeone van de runner-up van vorig seizoen is blij dat Koke er weer bij is.

"Koke is één van de beste middenvelders wat betreft het lezen van een wedstrijd. Als hij zijn beste vorm laat zien, dan is ons spel vanwege zijn snelle denken dynamischer", zegt Simeone op de persconferentie. "Leverkusen is een ploeg met flitsende aanvallen, daar moeten we voor waken."

Simeone doet een beroep op het publiek in het Estadio Vicente Calderón voor de return tegen Leverkusen. "Ik wil dat ze ons naar een goede prestatie schreeuwen. Ik hoop en wens dat er niet één seconde van stilte zal zijn", vervolgt Simeone, wiens ploeg in de competitie moeizaam draait. De laatste drie duels werden gelijkgespeeld. "Maar de beste manier om te winnen is blijven voetballen. In het leven en in de voetballerij zijn er tijden waarin het tegenzit, maar we moeten blijven werken en vertrouwen houden in datgene waar we mee bezig zijn. We moeten ons hoofd koel houden en geduldig blijven."

Atlético mist Diego Godín en Tiago wegens schorsingen, Guilherme Siqueira is geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen