Gelukkige goal houdt Liverpool in race voor CL-ticket

16 maart 2015, 23:37   Bijgewerkt: 17 maart 2015, 00:13

In de Engelse Premier League blijft Liverpool volop in de race voor deelname aan de Champions League. Manager Brendan Rodgers pakte maandag met zijn elftal op visite bij zijn oud-werkgever Swansea City drie punten, al kwam de beslissende treffer wel met een gelukje tot stand: 0-1.

Jordan Henderson kroonde zich met een doelpunt in de 68ste minuut tot matchwinner in het Liberty Stadium. Wel was zijn goal meer geluk dan wijsheid. Daniel Sturridge bediende de aanvaller met een fraaie pass, maar Swansea-verdediger Jordi Amat leek de bal nog weg te kunnen glijden. Hij tikte het leder echter precies tegen het been van Henderson, waarna deze in het doel vloog.

Swansea City had tot dat moment het betere van het spel, maar wist dat niet om te zetten in doelpunten. Nadat het op voorsprong was gekomen, kwam Liverpool achterin amper meer in de problemen. In de slotfase werd het bijna nog 0-2, Sturridge raakte de paal.

Liverpool komt door de winst op 54 punten. Dat zijn er twee minder dan nummer vier Manchester United. Komende zondag staan beide teams tegenover elkaar op Anfield. Liverpool heeft overigens ook nummer twee Manchester City (58 punten) en nummer drie Arsenal (57) in het vizier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen