Stekelenburg bankzitter bij Monaco: "Nergens spijt van"

Ger
17 maart 2015, 08:12

Maarten Stekelenburg speelt sinds afgelopen zomer op huurbasis bij AS Monaco. De 32-jarige doelman zit in Stade Louis II echter vooral op de reservebank. Dat overkwam hem eerder ook al bij Fulham, waar hij nog steeds onder staat. Stekelenburg vindt echter niet dat hij verkeerde beslissingen heeft gemaakt.

"Laat ik het anders zeggen. Ik heb nergens spijt van. Van de beslissingen die ik gemaakt heb. Alleen... je weet nooit hoe het gaat lopen. Ik heb foute dingen gedaan. Je komt verkeerde mensen tegen in je carrière, dat helpt niet mee", zegt Stekelenburg tegen de NOS. "Je bent afhankelijk van wie er op dat moment wordt aangesteld. Je bent afhankelijk van trainers met wie het wel of niet klikt. Je hebt trainers die het in je zien zitten en trainers die het niet in je zien zitten."

Bovendien heeft Stekelenburg bij Monaco de pech dat eerste doelman Danijel Subasic een uitstekende indruk maakt. "Je wordt er niet afgehaald omdat je de sterren van de hemel speelt. Het heeft altijd met iets te maken. Natuurlijk heb je trainers die het niet in je zien zitten… Maar als je je eigen niveau haalt en dat week in week uit laat zien, dan is er geen reden om iemand eraf te halen. Daarom moet je het altijd bij jezelf zoeken."

De oud-Ajacied weet nog niet of hij na het seizoen terug naar Fulham gaat. "Monaco heeft de eerste optie. Of zij die optie lichten weet ik niet, daar is een deadline voor. Er zullen gespekken gaan volgen. Ik hoor het wel. Ik ben fit en ik wil graag spelen. Dat heb ik vaak aangegeven. Ik wil gewoon spelen. Als het niet hier is, dan elders."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen