Roma-coach Garcia: "We hebben waardig verloren"

Ger
17 maart 2015, 10:25

AS Roma wist ook maandagavond niet te breken met een slechte reeks in de Serie A. Voor eigen publiek werd verloren van Sampdoria (0-2). Inmiddels wacht de ploeg van coach Rudi Garcia al vijf competitieduels op een overwinning. Door die teleurstellende serie dreigt Roma zelfs de tweede plaats te verliezen aan rivaal Lazio.

Garcia vond het verlies tegen Sampdoria onnodig. "Wij waren de bovenliggende partij, vooral in de eerste helft. Het benutten van de kansen bleek echter een probleem. Dat deed Sampdoria beduidend beter", verzucht Garcia. Roma kwam in de slotfase bovendien met een mannetje minder te staan. Sedou Keita kreeg zijn tweede gele prent van de avond na een sarcastisch applausje richting de scheidsrechter. "Die rode kaart had natuurlijk voorkomen kunnen worden", aldus Garcia. "Met tien man werd het daarna wel heel moeilijk. Bovendien speelden we slechts drie dagen geleden ook al een wedstrijd. Uiteindelijk hebben we op een waardige manier verloren."

Veel tijd om te treuren heeft Roma niet. Donderdag wacht in de Europa League de return tegen Fiorentina. De uitwedstrijd eindigde vorige week in een 1-1 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen