Aurier zegt sorry tegen Kuipers: "Zijn werk is niet makkelijk"

17 maart 2015, 18:46

Via Twitter heeft Paris Saint Germain-speler Serge Aurier zijn excuses aangeboden aan scheidsrechter Björn Kuipers. De 22-jarige speler plaatste na de Champions League-wedstrijd tegen Chelsea een video op social media, waarin hij de leidsman met de grond gelijk maakte naar aanleiding van diens beslissing om een rode kaart te geven aan Zlatan Ibrahimovic. Dat had hij niet moeten doen, beseft de verdediger nu.

"Ik verontschuldig mij bij meneer Kuipers en alle scheidsrechters voor mijn reactie", twittert Aurier. "Dit doe ik namens mezelf en al mijn teamgenoten, maar ook namens het Franse voetbal in het algemeen. Dit is uiteraard niet het negatieve beeld dat ik wil uitdragen. Mijn passie voor de sport lijdt onder zo'n reactie. Ik betreur oprecht wat ik gedaan heb en ben me ervan bewust dat het werk van een scheidsrechter niet makkelijk is."

Of het berouw van Aurier op tijd komt, valt te bezien. De UEFA is een onderzoek gestart naar de uitlatingen van de vleugelverdediger van Paris Saint Germain, donderdag wordt duidelijk of hij een straf krijgt.

Kuipers gaf in de wedstrijd tegen Chelsea een omstreden rode kaart aan Ibrahimovic. Desondanks wist de Franse ploeg een 2-2 gelijkspel uit het vuur te slepen, genoeg voor een plek in de volgende ronde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen