Torres vindt bij Atlético weer geluk: "Onvergetelijk"

18 maart 2015, 10:56

Fernando Torres vond zijn heil niet echt bij Chelsea en zijn uitstapje bij AC Milan verliep ook zeer teleurstellend, waardoor de spits terugkeerde naar zijn oude liefde Atlético Madrid. Dinsdagavond wist de Spanjaard met Los Rojiblancos door te stomen naar de kwartfinale van de Champions League, door na strafschoppen te winnen van Bayer Leverkusen. Torres heeft lang uitgekeken naar momenten als deze, gaf hij aan.

Torres kwam in de tweede helft als invaller binnen de lijnen en benutte de laatste penalty van Atlético, voordat Stefan Kiessling de beslissende misser produceerde. Hiervoor is Torres teruggekomen naar Madrid, geeft hij aan. "Ik ben blij. Ik wilde dit soort avonden in het Calderón weer heel graag meemaken. De laatste keer dat ik hier bij een CL-wedstrijd was, was toen ik elf of twaalf jaar jong was. Het is indrukwekkend om te ervaren."

De spits is in de zevende hemel met zijn terugkeer bij Atlético. "Ik kan de fans alleen maar bedanken, ze ondersteunen me tot het einde. Ik heb geen twijfels of ik hier succesvol zal zijn. Het is onvergetelijk. Dit zijn geschenken, het is beter dan al het andere", aldus Torres.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen