Allegri benadrukt: "We moeten scoren in Dortmund"

18 maart 2015, 11:17

Juventus verdedigt vanavond (woensdag) een 2-1 voorsprong in het Signal Iduna Park van Borussia Dortmund. Massimiliano Allegri, de coach van La Vecchia Signora, stelt dat zijn ploeg moét scoren in Duitsland en dat het zeer onwaarschijnlijk is dat het treffen tussen beide grootmachten in de brilstand zal eindigen.

Een doelpuntloos gelijkspel zal betekenen dat Juventus doorgaat naar de kwartfinale van de Champions League, maar Allegri beseft dat de kans op dit resultaat klein is. "We starten met een 2-1 voordeel aan de return. We weten dat het erg lastig zal worden om deze te verdedigen, maar voor Dortmund wordt het ook moelijk om het recht te zetten. We zullen alles goed moeten doen", stelde Allegri in zijn perspraatje.

"Het wordt waarschijnlijk niet 0-0, dus hebben we doelpunten nodig om door te gaan. In de eerste wedstrijden lieten we ze niet op doel schieten, ze scoorden omdat Giorgio Chiellini uitgleed. Maar we weten dat Dortmund veel kwaliteit heeft, we kunnen ons geen fouten veroorloven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen