Pellegrini: "Plaats in dug-out Man City niet in gevaar"

18 maart 2015, 11:35

In de Premier League gaat het de laatste tijd niet van harte met Manchester City, dat slechts vier van de elf afgelopen wedstrijden wist te winnen. In de Champions League gingen The Citizens bovendien kansloos met 1-2 ten onder tegen FC Barcelona, waardoor het een niet al te beste uitgangspositie heeft voor de return van vanavond (woensdag) in Camp Nou. Desondanks denkt Manuel Pellegrini niet dat zijn baan op het spel staat in Catalonië.

De Chileense manager van Man City denkt dat zijn kop niet zal rollen, als uitschakeling in de CL na vanavond een feit zal zijn. De voormalig coach van onder meer Villarreal, Malaga CF en Real Madrid wist afgelopen jaar de landstitel te winnen in Engeland, maar dit jaar houden de prestaties te wensen over. "Maar ik denk niet dat mijn plaats in de dug-out in gevaar is", zo citeert de BBC de Chileen.

"We staan tweede in de Premier League en zijn nog steeds sterk en strijdbaar", vervolgt Pellegrini. "Mocht mijn positie wel onder druk staan, dan zou ik overigens niets anders doen. Ik focus me gewoon op de wedstrijd. Er heerst geen raar sfeertje bij Man City. De uitwedstrijd tegen Barça is een mogelijkheid voor het team om te bewijzen dat we een van de beste ploegen van Europa kunnen verslaan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen