Vd Looi: "Sankoh mag bewijzen dat hij een versterking is"

18 maart 2015, 16:07

Woensdagochtend was er een bekend gezicht te zien op de training van FC Groningen. Gibril Sankoh traint mee met de Trots van het Noorden, nadat hij zijn contract bij de Chinese club Henan Jianye FC liet ontbinden. De 31-jarige verdediger zit na zijn vertrek uit China zonder club en een terugkeer bij Groningen is niet uitgesloten.

In februari wilde Sankoh zich na zijn vakantie weer in China melden. "Ik zou nog een jaar daar blijven, maar er zijn zoveel dingen gebeurd dat ik heb besloten om terug te komen in Nederland", zegt Sankoh in gesprek met RTV Noord. "Er zijn 22 spelers weggegaan. De trainer heeft een compleet nieuw team, dus heb ik besloten weg te gaan."

Sankoh is dit jaar niet meer speelgerechtigd voor een andere club, maar kan zich komende zomer aan een nieuwe werkgever verbinden. Tot die tijd traint hij dus mee bij Groningen. "Hij mag bewijzen dat hij een versterking is", laat trainer Erwin van de Looi weten. De in Sierra Leone geboren Sankoh zei eerder al eens dat hij zijn loopbaan graag in Groningen zou afsluiten. "Ik hou van FC Groningen. Daarom heb ik gevraagd of ik hier mag meetrainen", stelt de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen