Toekomst Nigel de Jong onzeker: "We zullen het zien"

19 maart 2015, 10:48

Al meerdere keren spraken AC Milan en Nigel de Jong uit dat ze hun samenwerking graag zouden verlengen, maar van een contractverlenging is het tot dusver nog niet gekomen. De Nederlandse middenvelder kampt met een aflopende verbintenis en wil nog niet zeggen of hij zal bijtekenen bij de Rossoneri.

Er zijn wel eens geruchten te horen over interesse van bijvoorbeeld Manchester United in De Jong. "Maar dat is iets voor journalisten", zegt de speler in kwestie in gesprek met MilanNews. "We zullen het volgend jaar zien. Ik heb met de directie gesproken en dat geldt ook voor mijn manager. We zullen zien hoe het zal lopen. Of ik zal blijven? Ik weet het niet", aldus de Oranje-international.

Milan kent momenteel een zeer slechte periode, het staat op de ontluisterende tiende plaats in de Serie A. Coach Filippo Inzaghi staat flink onder druk. "Hij is verantwoordelijk, maar dat geldt ook voor de spelers. We moeten groeien", stelt De Jong. "Het is moeilijk voor ons, maar ook voor de club en de fans. Negativiteit is onderdeel van het voetbal, maar we moeten ons echt verbeteren. Daar hebben we nog twaalf duels voor."

De middenvelder heeft dinsdag de training hervat bij de Italiaanse club, nadat hamstringklachten hem ongeveer drie weken aan de kant gehouden hebben.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen