Kane over eerste invitatie: "Hier droomde ik als kind al van"

Ger
19 maart 2015, 16:57

Harry Kane kan zijn geluk niet op met zijn invitatie voor de nationale ploeg van Engeland. De spits van Tottenham Hotspur kan zijn interlanddebuut maken in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Litouwen (thuis, 27 maart) of het oefenduel met Italië (uit, 31 maart).

De 21-jarige Kane maakte dit seizoen al 26 doelpunten voor zijn Londense club. Door zijn puike vorm kon bondscoach Roy Hodgson eigenlijk niet om hem heen. "Ik ben zeer trots op mijn uitverkiezing. Ik kijk enorm uit naar volgende week. Hopelijk kan ik mezelf in de ploeg spelen", aldus Kane op de website van Tottenham. "Deze oproep is echt een eer. Hier droomde ik als kind al van. Ik hoop dat dit pas het begin is van vele uitnodigingen."

Hodgson hoefde naar eigen zeggen niet lang na te denken over de selectie van Kane. "Ik denk dat het hele land enthousiast is over Harry. Het zou een verrassing zijn geweest als ik hem níet had opgeroepen."

Kane over zijn uitnodiging voor de Engelse ploeg:

var player_width=465;var player_height=365;var params={allowfullscreen:"true",wmode:"transparent",allowscriptaccess:"always"};var flashvars={file:"http://www.youtube.com/v/LsJ05Tz7voQ",image:"http://img.youtube.com/vi/LsJ05Tz7voQ/0.jpg",autostart:"false",width:player_width,height:player_height};var attributes={id:"video_550af1d29b08f"};$(document).ready(function(){swfobject.embedSWF("http://cdn.fcupdate.nl/video/gpupdate/player.swf","video_550af1d29b08f",player_width,player_height,"9.0.0","http://cdn.fcupdate.nl/video/gpupdate/expressInstall.swf",flashvars,params,attributes);});

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen