Lachman sluit maandag weer aan bij eerste selectie

20 maart 2015, 08:01

Er heeft woensdagmiddag bij FC Twente een verzoenend gesprek plaatsgevonden tussen trainer Alfred Schreuder en Darryl Lachman, die de laatste tijd enigszins uit de gratie raakte in de Grolsch Veste. Na het onderhoud is besloten dat de verdediger komende maandag weer zal aansluiten bij de training van de eerste selectie.

Lachman werd eind vorige maand teruggezet naar de beloften van Jong FC Twente, omdat de technische staf van de Tukkers niet gediend was van zijn bijdrage aan het teamproces. Deze problemen zijn nu de wereld uit geholpen, zegt Schreuder op de website van zijn werkgever. "We hebben met elkaar gesproken. Het is nu aan Darryl zelf om te laten zien dat hij bij het team hoort. Daar krijgt hij op de trainingen de kans voor."

De verdediger is verheugd met het feit dat hij weer een kans krijgt om zich te laten zien bij het eerste elftal. "Ik ben blij dat ik weer kan aansluiten bij de trainingen en zal er alles aan doen om zo snel mogelijk weer terug te keren in de wedstrijdselectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen