"Dit Club Brugge verdient het om een prijs te winnen"

20 maart 2015, 10:53

Club Brugge heeft een uitstekende prestatie geleverd in de Europa League. De Belgen zegevierden in het eigen Jan Breydel Stadion met 2-1 en boekten donderdagavond op Turkse bodem een keurige 1-3 overwinning. In de Belgische Jupiler League gaat Club aan de leiding en de bekerfinale komt er ook aan. Coach Michel Preud'homme (ex-FC Twente) hoopt dat er een kroon op het werk gezet gaat worden: "Dit Club verdient een prijs te winnen."

"De kwartfinales in Europa, dat is heel lang geleden voor Club Brugge", stelde Preud'homme na het succes in Turkije tegen Sporza. "We hebben er hard voor gewerkt en verdienen de kwalificatie. Iedereen heeft zijn deel van het werk gedaan. We hadden gezien dat zij 80 procent van hun tegengoals in de tweede helft slikken. Daarom hadden we voor meer controle gezorgd in de eerste helft, zodat we na de rust meer naar buiten konden komen. Maar zelfs in de eerste helft hadden wij nog de beste kansen", zegt de coach van Club over de return tegen Besiktas.

Komende zondag speelt Club de finale van de Beker van België tegen Anderlecht. "We hebben nog niet veel tijd gehad om die wedstrijd voor te bereiden. De trainers hebben hun werk al wel op voorhand gedaan. Wij zijn er klaar voor. We zullen ons best doen", aldus Preud'homme. "Ook in de play-offs zal het nog zwaar worden nu we Europees doorgaan, maar dat is mooi meegenomen. Zelfs als we niks winnen in België, hebben we op alle gebied ons best gedaan. Maar dit Club verdient zeker iets te winnen dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen