Rutten: "Feyenoord tegen PSV blijft een topwedstrijd"

20 maart 2015, 14:57

Maar liefst negentien punten is het verschil tussen Feyenoord en PSV op de ranglijst van de Eredivisie. Komende zondag staan de nummers drie en één tegenover elkaar in De Kuip. Het gapende gat tussen beide clubs betekent volgens Feyenoord-coach Fred Rutten niet dat de confrontatie ingeleverd heeft aan allure. "Feyenoord tegen PSV blijft een topwedstrijd, waar ik me ontzettend op verheug. Eerlijk gezegd kan ik niet wachten."

PSV is dit seizoen niet te stoppen in de Eredivisie, terwijl Feyenoord regelmatig een steek laten vallen. "De ranglijst liegt niet", zegt Rutten dan ook op Feyenoord.nl. "PSV beschikt over een uitgebalanceerde selectie met heel veel kwaliteit, niet voor niets hebben ze de meeste goals voor en de minste tegen. Het grootste verschil met de concurrenten is dat zij heel constant gepresteerd hebben", vindt de keuzeheer van de Rotterdammers.

Rutten hoopt dat Feyenoord de koploper de stuipen op het lijf kan jagen en gaat vol voor drie punten. Deze zijn broodnodig, voor directe plaatsing voor Europees voetbal. "Daarom zijn we hartstikke gretig, zoals we dat zeker in een volle Kuip altijd zijn", aldus de Feyenoord-trainer.

Bij Feyenoord heeft men het duel in Eindhoven (4-3 voor PSV) nog vers op zijn netvlies staan. "Voor mijn gevoel zijn we daardoor definitief afgehaakt in de strijd om het kampioenschap. Het was een pijnlijke, onverdiende nederlaag, zeker omdat we in een aantal fases van de wedstrijd domineerden. Daarom hopen we er zondag een soortgelijk duel van te maken, alleen zitten wij dan deze keer hopelijk aan de goede kant van de medaille."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen