Advocaat doet beroep op fans tijdens eerste perspraatje

21 maart 2015, 00:52

Dick Advocaat heeft in Engeland zijn eerste ontmoeting met de lokale én landelijke pers achter de rug. De 67-jarige Hagenaar blikte vrijdag vooruit op de uitwedstrijd van Sunderland tegen West Ham United van komende zaterdag. Advocaat werd eerder deze week bij The Black Cats gepresenteerd als nieuwe manager, als opvolger van de ontslagen Gus Poyet.

Sunderland staat in de Premier League slechts één punt boven de rode degradatiestreep. Advocaat doet voor de komende weken een beroep op de fans. "In principe is alles wat je doet in het voetbal een uitdaging en wil je het zo goed mogelijk doen. Maar we zitten nu in een moeilijke situatie, er moet dus iets veranderen", citeert Sky Sports Advocaat. "De fans moeten weten dat er iets aan het veranderen is. We hebben hen nodig, ze kunnen onze twaalfde man zijn. We moeten hen laten zien wat dat betekent voor ons."

Advocaat is tevreden over de kwaliteit van de selectie. "Ik kende de ploeg al van televisie, daarnaast hebben we een prachtig stadion en geweldige fans", vervolgt de voormalig bondscoach van Oranje. "Ik heb in de afgelopen drie dagen een goed gevoel over de selectie gekregen, dus waarom zou het ons niet lukken om ons te handhaven?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen