Harde kern AC Milan in opstand tegen Berlusconi

20 maart 2015, 16:53

De Curva Sud, de tribune in San Siro waar normaal de harde kern van AC Milan zich bevindt, blijft zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen Cagliari mogelijk leeg. De leiding van de supporterstak roept de fans vrijdag in een statement op weg te blijven voor het duel met de Sardinische formatie. De tifosi van AC Milan verlangen meer duidelijkheid van het clubbestuur.

"Hoeveel offers hebben wij moeten doen voor Milan? Hoe vaak hebben wij moeten sparen voor een nieuw shirt, om naar het stadion te kunnen en een seizoenkaart?", vraagt de Milan-aanhang zich hardop af. "Er is één ding dat ontbreekt, iets dat we als Milan-fans allemaal willen: duidelijkheid. We hebben zoveel vragen die we willen stellen aan eigenaar Silvio Berlusconi."

"Waarom steekt u al jaren uw hoofd in het zand? Waarom belooft u ons een snelle terugkeer naar de glorietijden van weleer, terwijl u dit project na een paar maanden al weer stopt?", klinkt het. "Hoe groot is uw verlangen om ons weer terug naar de wereldtop te brengen? Als u dat niet meer heeft, waarom wordt deze lijdensweg dan steeds verlengd? Het brengt ons langzaam naar de afgrond. We zijn nog steeds dankbaar voor wat u in de afgelopen 29 jaar heeft gedaan, maar we zitten nu op het dieptepunt."

De Milan-harde kern kondigt meer maatregelen aan, mocht dit niet helpen. Hierbij moet gedacht worden aan een oproep aan de andere fans om geen officiële merchandising van de club meer te kopen. Milan staat tiende in de Serie A en dreigt voor het tweede jaar op rij naast Europees voetbal te grijpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen