Alflen baalt: "Dit mag je amper verdedigen noemen"

21 maart 2015, 10:14

FC Utrecht oogstte de laatste weken lof met goed voetbal en ruime zeges op FC Dordrecht (6-1) en AZ (6-2) in eigen huis. Vrijdagavond kreeg de ploeg uit de Domstad echter weer een fikse dreun te verwerken, de middenmoter verloor in de eigen Galgenwaard met 3-4 van laagvlieger NAC Breda. Utrecht-coach Robby Alflen baalt stevig van de zeperd.

Het was voor het eerst dit seizoen dat NAC vier keer scoorde in een wedstrijd. De equipe uit Breda beleefde een heerlijke avond in Utrecht en had nog veel meer kunnen scoren, omdat het bij vlagen open huis was achterin bij Utrecht. "Ik denk dat ik het vandaag redelijk kort kan houden", begon Alflen volgens FCUtrecht.nl zijn relaas op de persconferentie. "Wij hebben acht, negen, tien kansen gehad. We hebben er ongeveer net zoveel tegen gekregen."

"Maar de manier waarop wij verdedigden, en dan met name bij ballen die vanaf de zijkant kwamen, was schandalig", vindt de coach. "Dat mag je amper verdedigen noemen. We gingen op dat gebied verschrikkelijk de fout in. Daarom hebben we de wedstrijd verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen