Ould-Chikh was 'echt ziek': "Rest is broodjeaapverhaal"

21 maart 2015, 13:12   Bijgewerkt: 21 maart 2015, 13:39

Afgelopen week kwam naar buiten dat Bilal Ould-Chikh na dit seizoen waarschijnlijk vertrekt bij FC Twente. Het zeventienjarige talent onderhandelde met de club over een nieuw contract, maar de partijen kwamen niet tot een akkoord. Twente moet Ould-Chikh daarom komende zomer verkopen, om nog geld aan hem te verdienen. Zijn huidige verbintenis loopt namelijk in 2016 af. Deze week ontbrak de aanvaller op de training van Twente, omdat hij ziek zou zijn. Dat werd in twijfel getrokken, maar trainer Alfred Schreuder benadrukt dat Ould-Chikh echt ziek was.

Saillant genoeg ontbrak de aanvaller op de dag dat de club hem een deadline had gesteld om te reageren op het contractvoorstel. "Die jongen was echt ziek", zegt Schreuder in de Tubantia. "Hij is zelf hier geweest op de club nog en heeft zich gemeld, dinsdag voor het eerst. Maar hij was echt niet goed in orde. Het is heel makkelijk om dingen aan elkaar te linken, maar het heeft niks met elkaar te maken. Hij was ziek, de rest is een broodjeaapverhaal", stelt Schreuder.

De coach weet niet of Ould-Chikh deel uitmaakt van de selectie voor het duel met FC Groningen. "We gaan vandaag (zaterdag) kijken of hij bij de selectie zit. We hebben ook nog Kusk, Ryo en Borven. Het nadeel van Bilal is dat hij de hele week niet  heeft getraind. Aan de andere kant oogde hij wel fit op de vrijdagtraining."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen