Van der Wiel blij met CL-loting: "Heb er vertrouwen in"

21 maart 2015, 13:33

Paris Saint Germain werd vrijdag tijdens de loting voor de kwartfinales van de Champions League gekoppeld aan FC Barcelona. Een pittige loting voor de regerend kampioen van Frankrijk, maar Gregory van der Wiel is er tevreden mee. De rechtsback van de Parijzenaars ziet kansen voor zijn team.

PSG schakelde in de vorige ronde op knappe wijze Chelsea uit. Van der Wiel heeft er vertrouwen in dat zijn club ook tegen Barcelona in staat is voor een stunt te zorgen. "Het is een fantastische uitdaging", zegt hij op de clubsite. "We hebben een goede kans om door te gaan en ik heb er veel vertrouwen in."

Van der Wiel is dus blij met het treffen van Barcelona, dat geldt niet voor Laurent Blanc. De coach van PSG had liever een andere ploeg uit de koker zien komen. "We hadden een betere loting verwacht", zegt de coach. "Het zal vast een geweldig tweeluik worden, maar we kunnen ons hier pas in april mee op focussen. Het worden cruciale wedstrijden voor onze club."

PSG zat in de groepsfase van de Champions League bij Barcelona in de poule. De Fransen wonnen toen in eigen huis met 3-2, maar gingen in Spanje met 3-1 ten onder.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen