Arsenal-verdediger Gabriel Paulista in selectie Brazilië

21 maart 2015, 15:28   Bijgewerkt: 21 maart 2015, 15:35

Voor het eerst in zijn loopbaan heeft Gabriel Paulista een oproep voor de nationale ploeg van Brazilië ontvangen. De verdediger van Arsenal maakt deel uit van de selectie van De Goddelijke Kanaries voor de oefenwedstrijden met Frankrijk en Chili later deze maand.

Paulista maakte dit seizoen indruk in het shirt van Villarreal, waar hij een transfer naar Arsenal verdiende. De Engelsen kochten de verdediger in januari weg bij de Spaanse club. De 24-jarige verdediger maakte direct een prima indruk in Londen, maar liep begin deze maand een hamstringblessure op. Daar is hij inmiddels van hersteld. Afgelopen dinsdag zat hij al bij de wedstrijdselectie voor het Champions League-treffen met AS Monaco.

De selectie van Paulista heeft deels te maken met de absentie van David Luiz en Marquinhos. Beide spelers van Paris Saint Germain maken doorgaans altijd deel uit van de selectie van Brazilië.

Paulista hoeft voor de oefeninterland tegen Chili overigens niet ver te reizen. Het duel wordt namelijk gespeeld in het Emirates Stadium, de thuishaven van Arsenal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen