Treffer Bony leidt simpele thuiszege Man City op WBA in

21 maart 2015, 15:43   Bijgewerkt: 21 maart 2015, 15:51

Wilfried Bony heeft een uitstekende indruk gemaakt bij zijn basisdebuut voor Manchester City. De aanvaller maakte zijn eerste treffer voor The Citizens en leidde daarmee een simpele 3-0 zege in op West Bromwich Albion. Curieus moment was de rode kaart voor Gareth McAuley van WBA al na twee minuten. Hij werd van het veld gestuurd, terwijl ploeggenoot Craig Dawson de overtreding maakte.

Bony, die deze winter overkwam van Swansea City, opende na een klein halfuur de score. De oud-speler van Vitesse schoot van dichtbij raak, nadat hij de bal op fraaie wijze meenam. Het doelpunt van Bony was echter niet het belangrijkste moment van de eerste helft. Dat was de rode kaart die Gareth McAuley na twee minuten kreeg. Hij moest van het veld, nadat ploeggenoot Craig Dawson de doorgebroken Bony onderuit haalde. Een enorme fout van arbiter Neil Swarbrick, die zijn blunder niet herstelde.

Kort voor rust verdubbelde middenvelder Fernando de marge, in de tweede helft tekende uitblinker David Silva voor de 3-0. Hij toucheerde een schot van invaller Stevan Jovetic. Door de zege blijft City in het spoor van koploper Chelsea en neemt het afstand van de concurrentie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen