Piqué over Spaanse kraker: "Allebei vijftig procent kans"

21 maart 2015, 16:58

Gerard Piqué hoopt met FC Barcelona morgen (zondag) een grote stap te zetten naar de landstitel. De ploeg moet dan in eigen huis rivaal Real Madrid zien te verslaan. Gezien de vorm van beide teams zou dat mogelijk moeten zijn. Barcelona steekt in prima vorm, bij Real Madrid gaat het momenteel wat minder. Piqué denkt echter niet dat dat wat uitmaakt en geeft beide teams evenveel kans op de zege.

"Het verhaal over de vorm kan overboord gegooid worden", zegt Piqué tegen de BBC. "Beide teams hebben vijftig procent kans om te winnen. Dit is één van de meest speciale duels van het jaar, omdat de rivaliteit tussen beide teams groot is en omdat we allebei voor de titel spelen. Zij hebben een geweldige ploeg met goede spelers, dat maakt het extra speciaal. De Clásico winnen betekent een grote stap naar de titel."

Barcelona won negen van de laatste tien duels in La Liga en stelde woensdag kwalificatie voor de kwartfinale van de Champions League veilig. "We voelen ons sterk en zijn vol zelfvertrouwen, omdat we bezig zin aan deze sterke reeks."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen