Roda weer derde na zege bij Den Bosch, rentree Fischer

21 maart 2015, 18:50   Bijgewerkt: 21 maart 2015, 21:55

Roda JC Kerkrade heeft de derde plaats in de Jupiler League weer overgenomen van FC Volendam. De Limburgers boekten zaterdag een 1-0 overwinning in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. FC Volendam won vrijdag met 4-1 van Helmond Sport.

Danny Schreurs was met een doelpunt in de 32ste minuut de gevierde man bij Roda JC tijdens het bezoek aan Den Bosch. De thuisploeg kreeg de bal niet weg na een verre inworp van Henk Dijkhuizen en uiteindelijk scoorde Schreurs met een acrobatisch schot, met zijn rug naar het doel, de enige treffer van de wedstrijd.

Roda JC komt door de winst op 58 punten, dat zijn er twee meer dan Volendam heeft verzameld. FC Eindhoven staat na de 1-0 thuiszege op Sparta van vrijdag met 62 punten op de tweede plaats. NEC is met 83 punten de fiere koploper, de Nijmegenaren hebben nog één punt nodig om de titel veilig te stellen.

VVV Venlo liet de kans om de vijfde plaats over te nemen van FC Oss onbenut. De Limburgers speelden op bezoek bij provinciegenoot Fortuna Sittard met 1-1 gelijk. Melvin Platje stelde pas in de 84ste minuut het punt veilig voor de equipe van coach Maurice Steijn. Fortuna Sittard was in de veertigste minuut door toedoen van Roel Janssen op 1-0 gekomen.

VVV heeft nu 51 punten en deelt daarmee de zesde plek met FC Emmen, dat vrijdag eveneens 1-1 speelde tegen hekkensluiter RKC Waalwijk. Dankzij een 3-0 overwinning op Jong Ajax heeft De Graafschap nu ook 51 punten. Dean Koolhof, Jerry van Ewijk (strafschop) en Vincent Vermeij maakten vanavond de doelpunten voor de Achterhoekers op de eigen Vijverberg. Na ruim een jaar blessureleed maakte Viktor Fischer zijn rentree bij Jong Ajax. De Deen deed één helft mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen