Dordrecht blijft ondanks verlies hopen op wonder

22 maart 2015, 09:13

Zolang het theoretisch nog mogelijk is, blijft men bij FC Dordrecht hopen op lijfsbehoud in de Eredivisie. Maar eigenlijk weet men wel beter: door de 2-1 nederlaag bij Willem II van zaterdagavond staan De Schapenkoppen acht punten achter Go Ahead Eagles, de nummer zeventien. Handhaving lijkt dus een schier onmogelijke opdracht te zijn voor de Dordtenaren.

Na één jaar Eredivisie lijkt Dordt dus weer in de Jupiler League terecht te komen. Toch wil trainer Jan Everse, die de ontslagen Ernie Brandts opvolgde, blijven hopen op een wonder. "Zolang je niet definitief bent gedegradeerd, doe je nog mee. Dan moet je hoop houden", zegt hij. Het verlies bij Willem II is wel een fikse domper, geeft de coach toe. "We kwamen voor 3 punten. We willen de laatste strohalm pakken. Uiteindelijk komen we kwaliteit tekort."

Volgens Everse is Dordrecht op waarde geklopt in Tilburg. "Ik kan niemand iets verwijten. Tot aan de zestien meter van Willem II konden wij goed meedoen, maar dan is het gebrek aan kwaliteit doorslaggevend. Verdedigend staat het aardig bij ons, het middenveld ook. Ons probleem is dat we te weinig kansen creëren", concludeert de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen