AZ-matchwinner Henriksen: "Hopelijk helpt PSV ons"

22 maart 2015, 10:08

Markus Henriksen was zaterdagavond de held van AZ, dat hij in de blessuretijd naar een 2-1 overwinning op SC Cambuur schoot. De vreugde in Alkmaar was enorm na de winnende treffer, aangezien de ploeg van coach John van den Brom mag blijven hopen op plaats drie. Daar staat nu Feyenoord, dat vanmiddag (zondag) tegen koploper PSV aantreedt. Momenteel staan de Rotterdammers één punt voor op AZ.

Henriksen beseft dat het spel van AZ allesbehalve geweldig was, maar is blij met de zege. Hij hoopt dat PSV drie punten pakt in De Kuip. "Het hoeft niet altijd mooi. Zeker nu we zo vechten voor plek drie gaat het vooral om de winst. Feyenoord - PSV wordt een interessante wedstrijd. Ik weet zeker dat iedereen van ons dat duel in de gaten gaat houden. Hopelijk helpt PSV ons."

Na het maken van de winnende treffer trok Henriksen zijn shirt uit. "Dat was heel dom van me. Maar ik wist: ik heb pas één gele kaart. Het zou me dus geen schorsing opleveren. Ja, dit is wel de fijnste gele kaart uit mijn carrière", aldus de matchwinner. "Een fantastisch moment om de winnende goal te maken, zo in de slotminuten. Dat voelt het beste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen