Eindelijk lucht voor Inzaghi: "Start van nieuw seizoen"

22 maart 2015, 11:10

Filippo Inzaghi kon zaterdagavond eindelijk weer eens glimlachen. De geplaagde coach van AC Milan staat al maandenlang onder grote druk en verwelkomde een 3-1 zege op Cagliari met open armen. Na afloop van de overwinning zei de trainer dat Milan speelde zoals hij wil en dat het de 'start van een nieuw seizoen' is.

De fanatieke aanhang van Milan, de Curva Sud, bleef uit protest weg voor het duel met Cagliari. Desondanks wonnen de Rossoneri met 3-1 van de ploeg van Sardinië. "Ik ben blij voor het team, omdat we in de afgelopen duels minder hadden gekregen dan we verdienden", aldus Inzaghi. "Ik was er wel van overtuigd dat we weer zouden winnen. Het voelt alsof we aan een nieuw seizoen zijn gestart. Er raken spelers fit en we kunnen weer vooruit kijken."

Voor de aftrap zei vice-voorzitter Adriano Galliani tegen Inzaghi dat de keuzeheer mag blijven als de resultaten in de laatste wedstrijden van het seizoen beter worden. "Ik ben blij met deze woorden, ik voel elke dag vertrouwen", reageert Pippo daarop. "Het is duidelijk dat we het beter moesten doen, maar de club houdt rekening met alle blessuregevallen die ons plaagden. Ondanks dat was het ook gewoon niet goed genoeg."

Als het aan Inzaghi ligt, dan is hij nog lang werkzaam in de modestad. "Als ze me niet de laan uitsturen, dan blijf ik mijn hele leven bij Milan", zegt de coach. "Ik wil wel dat Milan hoger op de ranglijst komt te staan. We staan niet waar we horen, maar iedereen blijft elkaar steunen. Het is logisch dat onze fans teleurgesteld zijn, we willen hun vertrouwen terugwinnen met goede prestaties."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen