PSV met Maher en Rekik, Feyenoord start met Achahbar

22 maart 2015, 13:26

In de kraker tegen Feyenoord keert Karim Rekik terug in de basis bij PSV. De centrale verdediger kwam de afgelopen vier competitiewedstrijden niet in actie en werd daarin op prima wijze vervangen door Nicolas Isimat Mirin, maar in de Kuip moet de Fransman weer op de reservebank plaatsnemen.

Bij Feyenoord mag Anass Achahbar in de basis beginnen, hij krijgt van coach Fred Rutten de voorkeur boven Mitchell te Vrede. Colin Kazim-Richards begint, na een blessureperiode, op de bank. Achahbar heeft zijn basisplek te danken aan zijn goede optreden tegen FC Dordrecht, vorige week. Als invaller maakte de 21-jarige spits in blessuretijd het winnende (1-2) doelpunt. Het is voor het eerst dit seizoen dat hij in de basis mag starten in een competitiewedstrijd. Tot dusver kwam hij vijf keer in actie, telkens als invaller. Vorig seizoen speelde de spits op huurbasis bij de Duitse tweedeklasser Arminia Bielefeld, waar hij te licht bevonden werd.

Achahbar vormt tegen de koploper een voorhoede met Jens Toornstra en Elvis Manu. Naast Te Vrede en Kazim moeten ook Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena genoegen nemen met een plaats op de reservebank.

De topper tussen Feyenoord en PSV in de Rotterdamse Kuip begint vanmiddag om 14.30 uur.

Opstellingen

Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Immers, El Ahmadi; Toornstra, Achahbar en Manu

PSV: Zoet; Willems, Rekik, Bruma, Brenet; Guardado, Maher, Wijnaldum; Memphis, De Jong, Narsingh

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen