Strijdvaardig FC Groningen pakt punt tegen FC Twente

22 maart 2015, 16:23

Met passie en strijd heeft FC Groningen zondag een punt uit het vuur gesleept. De Groningers waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij tegen FC Twente, maar zagen de bezoekers tweemaal verrassend op voorsprong komen. Twee keer had Groningen de energie hard nodig om een punt over te houden aan het competitieduel, waar het misschien wel recht had op meer.

Het leek alsof beide partijen vlak voor de aftrap de uitslag van de wedstrijd van PEC Zwolle te horen hadden gekregen. Door het gelijkspel van de Zwollenaren was het voor beide teams mogelijk om in te lopen. Zowel Groningen als Twente wilde in het begin geen risico nemen en waren allebei uiterst slordig in de passing. Gaandeweg de wedstrijd speelde FC Groningen het snelst de spanning van zich af, maar op dat moment lag het doelpunt van Renato Tapia al wel in de netten. FC Twente had voornamelijk voor rust geen antwoord op het spel van Groningen, waardoor de terechte gelijkmaker van Lorenzo Burnet snel tegen de touwen lag.

Tot die tijd had Twente zich beperkt tot het tegenhouden van de scherpe Groningers. Ook daarna nam het een defensieve houding aan. FC Groningen probeerde het in de slotfase nog met de energie die het over had en dwong op basis van passie en strijd de gelijkmaker van Mimoun Mahi af. Waarbij Marsman zich lelijk verkeek op de poging van de vleugelspeler. Zo weten beide elftallen niet te profiteren van het puntenverlies van PEC Zwolle.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen