Schreuder: "Uiteindelijk komen we met 2-2 goed weg"

22 maart 2015, 18:11

FC Twente kwam zondag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen twee keer op voorsprong, maar toch prijst coach Alfred Schreuder zich gelukkig met het 2-2 gelijkspel, zo gaf hij na afloop eerlijk toe in de persruimte van de Euroborg.

"We hadden problemen met het spel van Groningen, maar kwamen toch uit het niets op voorsprong door een geweldige goal van Renato Tapia", begon Schreuder zijn analyse volgens de officiële website van FC Twente. "Ondanks de voorsprong slaagden we er niet in om grip op de wedstrijd te krijgen en kwam Groningen terecht op gelijke hoogte. We waren blij dat het bij rust 1-1 stond, want wij speelden bij balverlies erg onrustig. Ons grootste probleem was dat er van achteruit niet aangesloten werd, waardoor er teveel ruimte tussen de linies was."

"In de tweede helft was het wat beter. We kwamen weer op voorsprong en hoopten dat vast te houden. Er waren drie momenten waarop we de mogelijkheid om te scoren lieten liggen en uiteindelijk komen we denk ik met 2-2 goed weg. Ik vond FC Groningen het merendeel van de wedstrijd de betere ploeg. Wij hebben wel gevochten, maar waren in balbezit gewoon niet goed genoeg", besloot Schreuder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen