Van de Looi kan ploeg slechts één verwijt maken

22 maart 2015, 18:20

FC Groningen-trainer Erwin van de Looi maakte zijn ploeg zondag na de thuiswedstrijd tegen FC Twente maar één verwijt en dat was dat er slechts één punt is gepakt. De noorderlingen hadden in de eigen Euroborg het betere van het spel, maar kwamen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Wel kwam FC Groningen twee keer op achterstand tegen de Tukkers.

"Vandaag was er veel te winnen, hadden we voor de wedstrijd al aangegeven", aldus Van de Looi op de clubwebsite. "Stijgen op de ranglijst, vertrouwen winnen en de tegenstander passeren op de ranglijst. Mijn ploeg heeft van minuut één tot minuut 93 gevochten om de wedstrijd te winnen en dat is niet gelukt. Het is het enige dat we onszelf kunnen verwijten."

"In de eerste helft konden we goed de vrije man vinden en was het jammer dat Albert Rusnak geblesseerd het veld moest verlaten. Hij kwam bij een overtreding verkeerd neer op zijn knie en verrekte zijn lies. We hadden daarvoor uit het niets de goal tegen gekregen, maar ondanks de achterstand bleven we voetballen en de vrije man zoeken."

"In de tweede helft had Twente het wat beter voor elkaar en moesten wij vaker de lange bal hanteren. Maar ook dat hebben we wel goed gedaan. Bovendien hebben we twee keer de rug gerecht en zo teruggekomen van een achterstand. Door de 2-2 eindstand zijn we nog niet boven Twente gekomen op de ranglijst. Maar zo'n wedstrijd geeft absoluut vertrouwen voor het laatste deel van de competitie en natuurlijk ook de beker. Met dezelfde speelwijze en spirit zullen we de rest van het seizoen volmaken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen