Gerrard zegt 'sorry' na rode kaart binnen 38 seconden

22 maart 2015, 18:46

Steven Gerrard had zich zijn laatste wedstrijd tegen Manchester United als speler van Liverpool - hij vertrekt komende zomer naar de Verenigde Staten - ongetwijfeld anders voorgesteld. De clubicoon mocht zondag onder luid applaus van de fans op Anfield direct na de rust invallen, maar kreeg na slechts 38 seconden al weer een rode kaart na een onbesuisde overtreding op Ander Herrera.

Gerrard biedt zijn excuses aan voor zijn gedrag. Hem wacht nu een schorsing van drie wedstrijden. "Dat moet ik accepteren, het was een terechte beslissing. Ik heb mijn teamgenoten en de fans laten vallen. Hier neem ik de volledige verantwoordelijk voor", aldus de middenvelder in gesprek met Sky Sports. "Ik weet niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Waarschijnlijk was het een reactie op de eerste tackle van Herrera. Maar ik kan er maar beter niets meer over zeggen. De enige reden dat ik hier voor de camera sta, is om 'sorry' te zeggen tegen de supporters."

Liverpool-manager Brendan Rodgers accepteert de excuses van Gerrard. "Steven heeft waarschijnlijk ook gezien dat we in de eerste helft amper een tackle maakten en er zat vermoedelijk ook wat frustratie bij", zegt de oefenmeester tegen de BBC. "Hij is een voorbeeldige aanvoerder en kwam binnen de lijnen in de hoop een positieve invloed op het duel te hebben, maar had zich het ongetwijfeld anders voorgesteld. Steven heeft zijn excuses aangeboden, nu moeten we verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen