Van Gaal richt zich op tweede plaats na gewonnen topper

22 maart 2015, 21:00

Manchester United-manager Louis van Gaal richt zich na de gewonnen topper tegen Liverpool (1-2) op het behalen van de tweede plaats in de Premier League. The Red Devils staan op de vierde plaats, maar het gat naar nummer twee Manchester City bedraagt slechts twee punten. De voorsprong op nummer vijf Liverpool is nu vijf punten.

"Ik ben heel blij met de overwinning en dat we een gat hebben geslagen met de ploegen onder ons", zei Van Gaal na afloop in gesprek met Manchester United TV. "We kunnen nog steeds omhoog kijken naar de tweede plaats. Dit is een belangrijke zege, want we staan nu vijf punten voor op Liverpool. Hadden we verloren, dan hadden we één punt onder hen gestaan. Een heel belangrijke overwinning dus."

Het was de eerste keer dat Van Gaal de clash tussen rivalen Manchester United en Liverpool op Anfield meemaakte als coach. Het is hem goed bevallen. "Ik heb genoten van de sfeer, onze fans en natuurlijk de wedstrijd", vervolgde de oefenmeester. "Maar de winst is niet alleen belangrijk voor de fans, maar ook voor mij, haha. Ik ben heel blij voor de supporters. We hebben Liverpool twee keer verslagen in de competitie, prachtig. Ik ben het meest verheugd over de winst op Liverpool van vandaag, dit is een heel belangrijk moment."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen