Fraser neemt Liesveld niets kwalijk na vrije trap Ajax

22 maart 2015, 22:18

ADO Den Haag-coach Henk Fraser deelde na de 1-0 nederlaag van zijn elftal in de uitwedstrijd tegen Ajax complimenten uit. Niet alleen aan zijn eigen elftal, maar ook aan scheidsrechter Richard Liesveld.

Een doelpunt tien minuten voor tijd deed ADO de das om in de Amsterdam ArenA, na een vrije trap van Ajax. De Hagenaars vonden dat zij daaraan voorafgaand recht hadden op een inworp. "Die bal was voor ons", zei Fraser bij Omroep West, maar hij neemt Liesveld niets kwalijk. "Ik vind Liesveld een uitstekende scheidsrechter. Dat soort momentjes kan nou eenmaal gebeuren. Ik vind juist dat hij bij ons structureel goed fluit."

Ook over ADO was Fraser positief. "Ik denk dat we heel gedisciplineerd hebben gespeeld. Je geeft aan dat je zo lang mogelijk de nul moet houden, dan zal het publiek zich tegen hen (Ajax, red.) keren. Dat gebeurde ook. Met een beetje geluk hadden we hier een punt een gepakt."

Wel vond Fraser dat ADO de goal van Ajax had kunnen voorkomen. "Mike van Duinen maakt niet zo'n handige overtreding. En we weten dat zij sterk zijn bij spelhervattingen, maar het mag niet zo zijn dat hun speler zo voor mensen van ons kan komen", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen