Real Madrid geeft niet op: "Het is nog niet afgelopen"

23 maart 2015, 08:23

Real Madrid liep zondagavond misschien wel tegen de duurste nederlaag van het seizoen aan. De Madrileense topclub ging in El Clásico tegen FC Barcelona met 2-1 ten onder, waardoor de achterstand op de Catalaanse koploper naar vier punten groeide. Coach Carlo Ancelotti was tevreden over de wijze waarop zijn ploeg zich in het eerste uur manifesteerde, maar zag het daarna wegebben bij De Koninklijke.

"Het was een wedstrijd tussen twee ploegen van een zeer hoog niveau. We hebben het een uur lang zeer goed gedaan, tot het tweede doelpunt", doelt Ancelotti op de beslissende treffer van Luis Suarez. "Daarna werd het erg lastig voor ons. Achterin waren we solide, maar we konden verder weinig potten breken", stelt de Italiaan.

Het verschil tussen Barcelona en Real Madrid is nu vier punten, maar volgens Ancelotti is de titelstrijd nog niet gestreden. "Barça is nu in het voordeel, maar we geven het niet op. Dat hoeft ook niet, als je kijkt naar ons spel in de eerste helft. Daar moet we mee verder. De competitie is nog niet afgelopen. Er kan nog van alles gebeuren, het is niet zo dat we nu de prioriteit geven aan de Champions League."

"We zijn nog steeds gemotiveerd voor het pakken van de landstitel en we moeten vertrouwen houden in het laatste gedeelte van het seizoen", besluit Ancelotti.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen