Pröpper wil hogerop: "Dat kan ook nog in Nederland"

23 maart 2015, 09:14

Davy Pröpper is de drijvende kracht achter de wederopstanding van Vitesse, dat de laatste tijd uitstekend draait in de Eredivisie. De middenvelder onderscheidt zich op het middenrif, met zijn technische vaardigheden en loopvermogen. Hij onderstreepte zaterdag in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (0-2 winst) weer dat hij op het moment zeer goed bezig is.

Des te beter Pröpper gaat spelen, des te meer hij gevraagd wordt naar zijn ambities. De middenvelder van Vitesse heeft een contract tot de zomer van 2017, maar maakt wellicht komende zomer al een mooie stap in zijn carrière. Als het aan hem ligt, dan is hij er in ieder geval klaar voor. "Die stap hogerop wil ik zeker maken. Dat kan ook nog in Nederland, denk ik", doelt Pröpper in De Telegraaf op clubs als PSV en Ajax.

Hij speelt de pannen van het dak bij Vitesse, maar dat leverde hem nog geen plaats in de selectie van het Nederlands elftal op. "Dat had ik ook niet verwacht, aangezien ik niet bij de voorselectie zat. Ik moet gewoon op deze manier doorgaan. Onder Louis van Gaal heb ik één keer bij de groep gezeten. Dat was hartstikke mooi. Ik ben nog jong, dus ik hoop niet dat het bij die ene keer blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen