Stekelenburg blij met Ligue 1-debuut: "Hartstikke mooi"

23 maart 2015, 10:38

Maarten Stekelenburg debuteerde zondag in competitieverband voor AS Monaco. De Nederlandse doelman hield zijn doel niet schoon, maar won met de Monegaskische club wel met 1-3 bij Stade de Reims. Het gat met koploper Paris Saint Germain werd gereduceerd tot drie verliespunten. "We zijn helemaal terug in de titelrace", aldus Stekelenburg.

In de Franse bekertoernooien kwam Stekelenburg dit seizoen al tot zeven optredens, maar in de Ligue 1 had hij zich nooit kunnen laten zien. De oud-keeper van Ajax, AS Roma en Fulham is blij dat hij eindelijk minuten gemaakt hij in de competitie. "Dat is natuurlijk hartstikke mooi", zegt jij op de website van Wasserman Netherlands Management. "Danijel Subasic, die in de Ligue 1 de voorkeur krijgt, was geblesseerd en dan zie je dat het gewoon belangrijk is om een brede selectie te hebben. Het elftal stond vandaag erg goed", aldus Stekelenburg.

"We begonnen vandaag goed aan de wedstrijd en dat is lekker, want dit zijn in principe altijd lastige duels", stelt de goalie over zijn eerste Ligue 1-duel. Monaco staat nu zes punten achter PSG, maar heeft dus nog een wedstrijd te goed. Olympique Lyon en Olympique Marseille staan ook nog tussen beide ploegen in. "Voor de club en supporters is het mooi dat we weer helemaal terug zijn in de titelrace", besluit Stekelenburg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen