Feyenoord beloont Achahbar: "Hij heeft ons overtuigd"

23 maart 2015, 11:27

Anass Achahbar heeft dankzij zijn heldenrol in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht (1-2 winst) en de topper tegen PSV (2-1 winst) de clubleiding van Feyenoord overtuigd van zijn kwaliteiten. Er heersten twijfels over de 21-jarige aanvaller, maar nu wil de club hem een nieuwe aanbieding voorschotelen.

"Hij heeft ons overtuigd", zegt technisch directeur Martin van Geel tegen Voetbal International. "We zijn zeer tevreden over de ontwikkeling die Anass doormaakt. We gaan met elkaar in gesprek om te kijken of we met elkaar door kunnen", aldus Van Geel, die voor de twee doelpunten van de spits tegen PSV al met de leiding bijeenkwam om het over Achahbar te hebben. Voor het weekend hebben we al bij elkaar gezeten. En toen al kwamen we tot de conclusie dat we graag verder wilden met Anass."

Met twee grandioze doelpunten stal Achahbar de show tegen PSV, maar dit is niet de reden waarom Feyenoord met de spits verder wil. "Ik moet eerlijk zijn: we hebben lang getwijfeld of Anass een vaste basisspeler kon worden in De Kuip. En ook nu is hij in principe nog tweede man op zijn positie. Hij is de laatste maanden echter zo goed bezig, dat hij ons ervan overtuigd heeft dat hij een belangrijke speler voor ons kan worden", stelt Van Geel.

Het is overigens nog niet duidelijk of Feyenoord de optie in het contract van Kostas Lamprou zal lichten. De doelman komt dit seizoen op huurbasis uit voor Willem II. "Daarover denken we nog na.' Voor 1 april moet hij de Griek laten weten of de optie in zijn aflopende contract wordt gelicht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen