Promes meldt zich na afmelding Robben bij Oranje

23 maart 2015, 13:06

Quicy Promes heeft alsnog een uitnodiging gekregen voor de selectie van het Nederlands elftal, zo meldt de KNVB via de officiële kanalen. De aanvaller van Spartak Moskou is door bondscoach Guus Hiddink opgeroepen als vervanger van Arjen Robben, die zich wegens een buikspierblessure moest afmelden voor Oranje.

Robben liep afgelopen weekend in de competitiewedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach (0-2 verlies) een blessure op en moest in dat duel na 24 minuten spelen vervangen worden. Later is gebleken dat de flankenflitser een aantal weken buitenspel zou staan, waardoor hij niet inzetbaar is voor Oranje. Dat maakt dus de ruimte vrij voor Promes, die in totaal drie interlands speelde.

Afgelopen weekend hielp de oud-speler van FC Twente zijn huidige club Spartak Moskou met zijn zevende competitiedoelpunt van het seizoen aan drie punten in de uitwedstrijd tegen stadgenoot Torpedo Moskou. De Nederlandse aanvaller tekende in de 21ste minuut voor de enige treffer in de derby.

Oranje maakt zich op voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije, die komende zaterdag gespeeld wordt in de Amsterdam ArenA. Volgende week dinsdag volgt een oefeninterland tegen Spanje, die ook in het stadion van Ajax gespeeld wordt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen