Vormer pakt beker: "Misschien psychologisch voordeel"

23 maart 2015, 14:38

Voor Ruud Vormer is de eerste prijs van het seizoen een feit. De middenvelder wist zondagavond met Club Brugge beslag te leggen op de Beker van België. De blauw-zwarte formatie was met 2-1 te sterk voor Anderlecht, door een prachtige volley van Lior Refaelov in de slotminuten.

Club Brugge hoopt dat het een voorbode zal zijn voor de Play-Offs I, die na de interlandonderbreking van start gaan. Daarin heeft de Brugse ploeg twee punten voorsprong op AA Gent en Anderlecht. "Misschien hebben we nu wel een psychologisch voordeel op Anderlecht, maar de play-offs moeten wel nog gespeeld worden", zegt Vormer na de bekerwinst volgens het ANP. "Volgens mijn ploeggenoten worden het nog tien knotsgekke wedstrijden. Ik was kapot aan het einde van de wedstrijd. Maar dat is niet meer dan normaal gezien de reeks wedstrijden die we achter de rug hebben."

De oud-speler van Feyenoord, AZ en Roda JC was zeer opgelucht, na de late winnende treffer van Refaelov. "In de tweede helft kregen we het moeilijk om het allemaal te belopen en daardoor kwam er te veel ruimte tussen de linies. Dan weet je dat er doelpunten kunnen vallen. Na de 1-1 hebben we veerkracht getoond. Zo hoort het ook; anders heb je op dit niveau niks te zoeken", weet Vormer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen