Van Geel: "Overtuigd dat Van Bronckhorst er klaar voor is"

23 maart 2015, 17:58   Bijgewerkt: 24 maart 2015, 13:30

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat Giovanni van Bronckhorst de nieuwe hoofdcoach van Feyenoord wordt. Eerder vandaag (maandag) werd bekend dat de voormalige Oranje-international en huidige assistent van Fred Rutten, die komende zomer vertrekt, een contract voor twee seizoenen heeft getekend in De Kuip.

"Wij zijn ervan overtuigd dat Giovanni na drie jaar onder Ronald Koeman en een jaar onder Fred Rutten klaar is voor deze stap", zegt Van Geel op de clubwebsite. "De goede gesprekken die we de voorbije periode met elkaar hebben gevoerd, hebben dat gevoel alleen maar verder versterkt. We zijn heel blij dat Gio als echte Feyenoorder de uitdaging met ons aan gaat en zeker ook dat Jean-Paul verbonden blijft aan de club."

Van Gastel blijft assistent-coach bij Feyenoord, een functie die hij al sinds de zomer van 2011 vervult samen met Van Bronckhorst. De voormalige middenvelder krijgt een contract voor drie jaar, één seizoen langer dan de nieuwe hoofdcoach. Van Geel legt uit: "Jean-Paul zien wij behalve als een ambitieuze vakman ook als een cultuurbewaker van de club, die vanwege zijn verleden als jeugdtrainer bovendien al een ideaal verlengstuk is richting onze jeugdopleiding. Vandaar dat we met hem ook hebben gekeken naar de langere termijn. De komende tijd gaan we met elkaar op zoek naar een ervaren assistent-trainer, die de technische staf komend seizoen nog verder zal versterken en ondersteunen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen