Kamp-Achahbar wil duidelijkheid over plannen Feyenoord

24 maart 2015, 09:45

Een paar weken speelde hij nog een volledig anonieme rol, maar Anass Achahbar staat dankzij zijn prestaties opeens flink in de spotlights. De spits van Feyenoord stelde eerst tegen FC Dordrecht een 1-2 zege veilig en maakte daarna in de topper tegen PSV twee heerlijke doelpunten, wat een 2-1 overwinning opleverde in De Kuip. Als beloning wil zijn werkgever met hem praten over een langere samenwerking.

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord liet maandag aan VI weten dat hij de club Achahbar, al sinds voor het duel met PSV, wil belonen voor zijn prestaties. De 21-jarige aanvaller staat wel open voor een langer verblijf in Rotterdam-Zuid. "Maar alleen als duidelijk is wat de club straks precies met hem van plan is", zegt zaakwaarnemer en broer Karim Achahbar in het Algemeen Dagblad.

De belangenbehartiger benadrukt dat het op deze leeftijd voor Achahbar belangrijk is dat hij minuten maakt. "Hij moet op deze leeftijd veel gaan spelen. Maar Feyenoord is zijn club", aldus de broer van de jonge spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen